Cikánská skopová kotleta

45 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
49 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
968 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové kotlety naklepeme, potřeme česnekem se solí, opepříme, obalíme ve strouhance. Následně je osmažíme na rozpáleném oleji ze všech stran, přidáme nakrájená rajčata a zakryté necháme pozvolna dusit. Když se šťáva začíná vypékat, podlijeme vodou, přidáme protlak, maso obrátíme a dodusíme do měkka.
  • 2
    Podáváme zdobené opečenou slaninou, nakrojenou do hřebenu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.