Cikánský chléb

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
814 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
57 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřový bůček opláchneme, zbavíme kostí a kůže a nakrájíme jej na plátky (1ks na porci).
  • 2
    Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem.
  • 3
    Plátky masa rozložíme do pekáče na plocho, posypeme kmínem, podlijeme vodou a v rozpálené troubě upečeme doměkka.
  • 4
    Měkké, dozlatova upečené plátky klademe na krajíčky chleba, potřeme hořčicí, posypeme očištěným, nastrouhaným křenem a nakonec ozdobíme kapií.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.