Čína z králíka
65 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaSůl
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1lžíceOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaKari koření
- 3lžíceCukr krupice
- 2lžíceOmáčka sójová
- 500gramůKráličí maso
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
9 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Z králíka obereme maso a nakrájíme na kostičky. Dáme je do mísy, okořeníme, přidáme olej a promícháme.
- 2Necháme uležet v lednici 2 hodiny.
- 3Poté maso dusíme na pánvi, nakrájíme na kolečka cibuli, dáme do hrnce, přidáme cukr, necháme zkaramelizovat a zakapeme octem. Smícháme s masovou směsí a necháme prohřát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.