Činská vepřová žebírka

140 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
955 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
76 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
925 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebírka dáme v jedné vrstvě na pekáč, osolíme, opepříme a 1 1/2 hodiny pečeme v předehřáté troubě při 140 °C.
  • 2
    Připravíme si zálivku na kterou smícháme strouhaný zázvor, drcený česnek, sójovou omáčku, sherry, omáčku hoisin, rajský protlak, sezamový olej a cukr.
  • 3
    Zálivkou obalíme žebírka tak, aby byla stejnoměrně ochucená. Teplotu v troubě zvýšíme na 180 °C a žebírka 25-30 minut dopékáme. Před podáváním je ozdobíme cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.