Čirá polévka čigé s ústřicemi a sýrem Tofu

39 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
58 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
399 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ústřice propláchneme v osolené vodě a necháme okapat. Sýr Tofu nakrájíme na hranoly 2x3 cm. Jarní cibulku nakrájíme na kousky 3 cm dlouhé, papričky očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Ve vroucí vodě rozmícháme krevetovou omáčku, dále přidáme do vody ústřice, kousky sýra a utřený česnek a polévku vaříme další 3 minuty. Když ústřice a sýr vyplavou na povrch, jsou ústřice i sýr hotové. Na závěr přidáme sekanou cibulku, kousky papričky a sezamový olej a krátce povaříme. Polévku podáváme teplou v miskách nebo na talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.