Citronové čatní

75 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
1 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Citrony omyjeme a pokrájíme na drobnější kousky.
  • 2
    Přendáme do misky, posypeme solí a necháme macerovat 10 hodin.
  • 3
    Citronovou směs smícháme s pokrájenou cibulí, přilijeme ocet, přisypeme hořčičné semínko, cukr, hrozinky, přidáme koření.
  • 4
    Uvedeme k varu a vaříme 50 minut.
  • 5
    Hotové čatní plníme do vyvařených sklenic, před uzavření necháme vystydnout.
  • 6
    Toto čatní se výborně hodí ke grilovaným rybám a špízům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.