Cizrna s lilkem a kari
35 min.
Ingredience
- 800mililitrůVoda pitná
- 400gramůRýže loupaná
- 30mililitrůOlej olivový
- 60gramůCibule
- 2lžíceKari pasta
- 200gramůRajčata
- 90gramůPaprika červená
- 1kusLilek
- 400gramůCizrna konzervovaná
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
600 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
11 g
Sacharidy
113 g
Vláknina
11 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Rajčata a lilek nakrájíme na kostičky, papriku na proužky. Cizrnu slijeme a necháme okapat.
- 2Rýži uvaříme v osolené vodě, poté slijeme a dáme stranou.
- 3Olej rozpálíme, přidáme cibuli a smažíme 3 minuty. Přidáme kari pastu, rajčata, lilek a papriku, povaříme 5 minut. Přidáme cizrnu a povaříme 2 minuty. Osolíme a opepříme a servírujeme s rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.