Cizrna se zeleninou a kořením
120 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
34 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
22 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Lilek nakrájíme na kostičky, vložíme je do síta, posypeme solí a necháme nad hrncem 1/2 hodiny. Pak je omyjeme studenou vodou a necháme oschnout. Cizrnu, namočenou přes noc, necháme okapat a pak ji celou zalijeme vodou a vaříme ji 30 minut doměkka.
- 2Česnek a cibuli nasekáme a dáme na olej. Po změknutí přidáme koření a podusíme. Vložíme lilek na 5 minut, obalíme ho v koření a cibuli. Přidáme nasekaná rajčata, cizrnu, sůl a pepř.
- 3Tak pokrm dusíme 20 minut. Nakrájenou cibuli a plátky česneku osmahneme dozlatova na oleji a celý pokrm můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.