Cizrna se zeleninou II

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
28 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cizrnu uvaříme podle návodu.
  • 2
    Cibuli nakrájíme na jemno a česnek nakrájíme na plátky. Opečeme je na olivovém oleji dosklovita, poté přidáme mletou papriku a krátce orestujeme.
  • 3
    Poté přidáme mrkev a petržel nakrájené na tenké plátky, feferonku najemno, osolíme, opepříme, přidáme koření a dusíme 10 minut doměkka.
  • 4
    Poté vmícháme uvařenou scezenou cizrnu a vaříme bez poklice dokud se nevypaří přebytečná voda.
  • 5
    Podáváme posypané petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.