Cizrnový krém s olivami
15 min.
Ingredience
- 400gramůCizrna konzervovaná
- 30mililitrůCitronová šťáva
- 120gramůPapriková pasta sladká
- 25mililitrůOlej olivový extra panenský
- 2stroužkyČesnek
- 5gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 40gramůKoriandr čerstvý
- 60gramůOlivy černé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
213 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
292 mg
Postup přípravy
- 1Nakládanou cizrnu vložíme do mixéru, přidáme pastu, citronovou šťávu a rozmixujeme dohladka. Česnek prolisujeme, lístky koriandru posekáme, černé olivy rozpůlíme a vypeckujeme. Cizrnový krém přendáme do misky, vmícháme česnek, panenský olej, koriandr, osolíme, opepříme a navrch nasypeme olivy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.