Čočkový džuveč

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
11 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
23 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čočku předem namočíme a uvaříme v téže neosolené vodě.
  • 2
    Zvlášť uvaříme v osolené vodě oloupané brambory nakrájené na kostičky.
  • 3
    Na polovině dávky sádla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme k ní uvařenou, scezenou čočku, brambory, promícháme, opepříme a zalijeme osoleným mlékem s rozkvedlanými vejci. Povrch pokapeme zbylým sádlem a zapečeme v troubě dočervena.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.