Conchiglie alla marinara

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
501 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
6 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli, drcený česnek, mírně smažíme minut, občas zamícháme, až změkne, ale nezbarví se.
  • 3
    Vlijeme víno a vaříme, průběžně promícháváme, až zbudou v pánvi asi 2 lžíce tekutiny. Přidáme nakrájené olihně a vaříme 1 minutu, pak přidáme houby a vaříme, průběžně promícháváme, další 2 minuty. Přidáme vařené nakrájené garnáty, šlehačku a polovinu petržele a prohřejeme.
  • 4
    Těstoviny důkladně procedíme a přidáme je k mořské směsi, dobře je zamícháme. Osolíme a opepříme podle chuti a servírujeme ozdobené zbývající nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.