Conchiglie s kaviárem
30 min.
Ingredience
- 350gramůTěstoviny Conchiglie
- 50gramůKaviár
- 80gramůRajčata
- 40gramůPetržel - nať
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 1kusČesnek
- 80gramůTuňák v oleji
- 40mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
15 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
3 g
Cukr
647 mg
Postup přípravy
- 1Ve vařící vodě spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek, pokrájíme na kostičky. Petrželku jemně nasekáme.
- 2Oloupeme stroužek česneku, mírně ho podrtíme. Tuňáka vidličkou rozdrobíme. Do pánve nalijeme olej, osmažíme na něm stroužek česneku. Pak česnek vyhodíme. Přidáme nakrájená rajčata, špetku soli a špetku čerstvě mletého pepře, za občasného zamíchání 4-5 minut dusíme.
- 3Přidáme rozdrobené maso z konzervovaného tuňáka a kaviár, posypeme vše nasekanou petrželkou, promícháme a stáhneme pánev ze sporáku. Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě. Scedíme je, přendáme na servírovací mísu, promícháme s připravenou omáčkou a horké podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.