Conchiglie s kaviárem

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
15 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
3 g
Cukr
647 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vařící vodě spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek, pokrájíme na kostičky. Petrželku jemně nasekáme.
  • 2
    Oloupeme stroužek česneku, mírně ho podrtíme. Tuňáka vidličkou rozdrobíme. Do pánve nalijeme olej, osmažíme na něm stroužek česneku. Pak česnek vyhodíme. Přidáme nakrájená rajčata, špetku soli a špetku čerstvě mletého pepře, za občasného zamíchání 4-5 minut dusíme.
  • 3
    Přidáme rozdrobené maso z konzervovaného tuňáka a kaviár, posypeme vše nasekanou petrželkou, promícháme a stáhneme pánev ze sporáku. Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě. Scedíme je, přendáme na servírovací mísu, promícháme s připravenou omáčkou a horké podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.