Conchiglie s lososem a smetanovou omáčkou

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
27 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím rozehřejeme máslo a při nízké teplotě asi 3min restujeme nakrájené cibulky a prolisovaný česnek do změknutí. Poté zaprášíme moukou a ještě krátce orestujeme.
  • 3
    V misce smícháme zakysanou smetanu s mlékem a za stálého míchání směs nalijeme na cibuli. Omáčku zahříváme ještě cca 3min až začne vařit a zhoustne. Mezitím stále mícháme.
  • 4
    Přidáme nakrájeného lososa bez nálevu, nakrájenou petrželku a prohřejeme. Vložíme těstoviny a dobře promícháme. Ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou, rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.