Conchiglie s tuňákem a kapary

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
833 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
38 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím rozehřejeme máslo a krátce orestujeme najemno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Tuňáka necháme okapat, rozdrobíme, přidáme k cibuli, vmícháme citronovou šťávu, smetanu, polovinu nakrájené petrželky a kapary. Ochutíme pepřem a zvolna asi 5min provaříme.
  • 3
    Poté omáčku nalijeme na těstoviny, promícháme, rozdělíme na talíře, dozdobíme zbytkem petrželky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.