Conchiglie se šťovíkem, artyčoky a vejci

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
14 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme. Prolisovaný česnek orestujeme na rozpáleném oleji dozlatova. Přidáme srdíčka artyčoků, nakrájenou petrželku a směs při nízké teplotě za občasného míchání prohříváme asi 5min.
  • 3
    Poté těstoviny dáme do mísy, promícháme s nahrubo nakrájenými listy šťovíku, vejci a artyčoky. Posypeme drceným pepřem ,hoblinkami parmazánu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.