Cuketové bramboráčky

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
178 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem si připravíme brambory. Ve slupce je vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Potom je scedíme, necháme vychladnout.
  • 2
    Druhý den je oloupeme a nastrouháme nahrubo. Osolíme a opepříme. Cuketu očistíme, omyjeme, nastrouháme. Smícháme s bramborami, okořeníme muškátovým oříškem a oreganem.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej a tvoříme bramboráčky, které opékáme 6 minut z každé strany dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.