Cuketové karbanátky s bazalkou

21 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
283 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukety omyjeme, nastrouháme nahrubo, nasypeme do sítka a necháme hodinu odkapávat. Cukety nasypeme do mísy, přidáme sůl, pepř, mouku, vejce, prolisovaný česnek, posekanou bazalku a pažitku. Důkladně promícháme, vytvoříme větší kuličky, které smažíme ze všech stran v pánvi na rozpáleném oleji.
  • 2
    Usmažené cuketové karbanátky podáváme samostaně, doplníme pouze nakládanými okurkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 17. 9. 2015
Cuketové karbanátky s bazalkou
Karbanáky byly dobré, jen jsem musela přidat strouhanku. Měla jsem je moc vodové. Dali jsme si je večer k vínku a moc jsme si pochutnali 🙂.