Cuketový koláč s mascarpone
55 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3lžíceOlej palmový
- 4lžíceMascarpone
- 1špetkaSůl
- 2stroužkyČesnek
- 3kusyCuketa
- 400gramůListové těsto
- 50gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
592 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
44 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
547 mg
Postup přípravy
- 1Rozválíme listové těsto, přeneseme na plech s pečícím papírem a vytvoříme asi 2 cm okraje.
- 2Cukety a česnek nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a smočíme v oleji.
- 3Mascarpone smícháme s půlkou parmazánu a potřeme jím dno koláče.
- 4Poklademe plátky cuket, tak aby se překrývaly.
- 5Pečeme 15 minut, potom posypeme zbylým parmazánem a pečeme ještě 15-20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.