Dip s olivami a sýrem

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
125 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
5 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
251 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve očistíme, oloupeme a prolisujeme česnek. Poté v menší misce smícháme zakysanou smetanu, mléko a kozí sýr a za stálého míchání přidáváme olej tak, aby dip dostal krémovou konzistenci.
  • 2
    Do vzniklé směsi přimícháme připravený česnek, med a nasekaný tymián, osolíme a opepříme. Na závěr do směsi jemně vmícháme nadrobno nakrájené olivy bez pecek. Dip servírujeme důkladně vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.