Dip z jogurtu a bylinek
15 min.
Ingredience
- 200gramůJogurt bílý
- 2lžíceSýr krémový
- 1lžičkaHořčice
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceKopr čerstvý
- 1lžícePažitka
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaCukr krupice
- 100gramůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
16 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
242 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme jogurt, sýr, hořčici, citrónovou šťávu, nasekanou petrželku, kopr a pažitku, přidáme sůl, pepř a cukr. Vše důkladně promícháme na hladký krém.
- 2V jiné míse ušleháme smetanu, kterou vmícháme do připravené směsi.
- 3Hotový dip necháme vychladnout v chladničce a poté servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.