Dip z rokety
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůJogurt bílý
- 50mililitrůCitronová šťáva
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř cayenský
- 1kusRoketa
- 150gramůOříšky piniové
- 200gramůSýr smetanový tavený 45%
- 1kusČesnek
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
894 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Roketu očistíme, omyjeme a necháme dobře okapat. Listy nasekáme. Přidáme prolisovaný česnek. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme.
- 2Piniové oříšky opražíme na suché pánvi a nasekáme nahrubo. Smícháme cibuli, oříšky, roketu, čerstvý sýr, jogurt nebo mléko a citronovou šťávu.
- 3Okořeníme solí a cayenským pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.