Dip z vajec a vína

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
20 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
445 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve ve vodě uvaříme vajíčka na tvrdo, necháme je vychladnout a oloupeme. Rozdělíme na bílky a žloutky.
  • 2
    Bílky nasekáme na co nejjemněji a odložíme stranou.
  • 3
    Žloutky promícháme s citrónovou šťávou, olejem, hořčicí, vínem, protlakem, prolisovaným česnekem, cukrem, solí a pepřem.
  • 4
    Dip před servírováním posypeme nasekanými bílky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.