Divočák pečený v zelí s pivem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1005 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
69 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme a nakrájíme na nudličky, stejně jako očištěnou zeleninu a cibuli. Slaninu nakrájíme na plátky, česnek rozdrtíme, kysané zelí scedíme a nakrájíme.
  • 2
    Na sádle osmažíme zeleninu a cibuli, přidáme maso, koření, sůl, česnek a rychle orestujeme. Poté vložíme zelí a promícháme.
  • 3
    Směs vložíme do pekáče, přelijeme pivem, smetanou, překryjeme plátky slaniny a pečeme v troubě, až je vše měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.