Domácí ravioli s majoránkou

33 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
760 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
28 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
9 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, 4 vajec, soli a oleje připravíme těsto. Zabalíme je do fólie a necháme asi 30 minut odpočinout.
  • 2
    Štěrbák a špenát omyjeme a spaříme. Zchladíme studenou vodou a jemně nasekáme. Přimícháme 3 lžíce nasekané majoránky, petrželku, 2 vejce, strouhanku a náplň vymačkanou z klobásy. Směs osolíme a opepříme.
  • 3
    Připravené těsto rozválíme na tenký plát. Na polovinu plátu dáme kopečky náplně a přikryjeme druhou polovinou těsta. Vykrájíme ravioli, vložíme je do vroucí osolené vody a vaříme asi 3 minuty.
  • 4
    Ihned podáváme posypané nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.