Domácí ravioli s masovou náplní

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, vajec, vody a soli vypracujeme nudlové těsto a necháme je chvíli odpočinout.
  • 2
    Z těsta vyválíme plát a nakrájíme na čtverečky. Naplníme je prochladlou masovou směsí, těsto přeložíme a okraje přimáčkneme.
  • 3
    Plněné ravioli vaříme v osolené vodě 8-10 minut, slijeme a ihned podáváme.
  • 4
    Příprava náplně:
  • 5
    Na pánvi na oleji necháme zesklovatět oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme, ochutíme utřeným česnekem a okořeníme oreganem. Směs podusíme doměkka a podle potřeby zahustíme trochou solamylu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.