Domácí ravioli s masovou náplní
60 min.
Ingredience
- náplň
- 100gramůCibule
- 400gramůMaso mleté - mix
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaOregano sušené
- 1lžičkaSolamyl
- 2stroužkyČesnek
- 1lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 350gramůMouka pšeničná hrubá
- 125mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z mouky, vajec, vody a soli vypracujeme nudlové těsto a necháme je chvíli odpočinout.
- 2Z těsta vyválíme plát a nakrájíme na čtverečky. Naplníme je prochladlou masovou směsí, těsto přeložíme a okraje přimáčkneme.
- 3Plněné ravioli vaříme v osolené vodě 8-10 minut, slijeme a ihned podáváme.
- 4Příprava náplně:
- 5Na pánvi na oleji necháme zesklovatět oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme mleté maso, osolíme, opepříme, ochutíme utřeným česnekem a okořeníme oreganem. Směs podusíme doměkka a podle potřeby zahustíme trochou solamylu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.