Domácí vývar hovězí

310 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2265 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
240 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme a opláchneme hovězí kosti. Dáme je na pekáč a pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů Celsia 15 minut.
  • 2
    Kosti poté vložíme do hrnce, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, řapíkatý celer, rajče, celý pepř, petržel, bobkový list, sůl, stroužek česneku a zalijeme studenou vodou.
  • 3
    Přivedeme vývar k varu a necháme táhnout 5 hodin.
  • 4
    Poté vývar scedíme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.