Domácí vývar hovězí
310 min.
Ingredience
- 1kilogramKosti hovězí morkové
- 1kusCibule
- 2kusyMrkev kořen
- 1kusCeler řapíkatý
- 1kusRajčata
- 5kusůPepř černý celý
- 2lžícePetržel - nať
- 1kusBobkový list
- 2lžičkySůl
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2265 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
240 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očistíme a opláchneme hovězí kosti. Dáme je na pekáč a pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů Celsia 15 minut.
- 2Kosti poté vložíme do hrnce, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, řapíkatý celer, rajče, celý pepř, petržel, bobkový list, sůl, stroužek česneku a zalijeme studenou vodou.
- 3Přivedeme vývar k varu a necháme táhnout 5 hodin.
- 4Poté vývar scedíme a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.