Domažlické hovězí

200 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
13 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
694 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpálíme olej. Přidáme kostky masa, osolíme ho a opepříme. Maso po všech stranách osmažíme a potom ho děrovanou naběračkou vyjmeme.
  • 2
    Do hrnce dáme šalotku a osmažíme ji. Z nádoby ji vyjmeme. K tuku vložíme zpět maso, přidáme kari, cukr, zázvor a worcesterskou omáčku. Zaléváme vývarem a podusíme doměkka.
  • 3
    Měkké maso dáme ke kraji, šťávu zaprášíme moukou a dobře ji ve šťávě
  • 4
    s tukem osmažíme. Postupně zaléváme vývarem a dobře provaříme.
  • 5
    Do hrnce dáme zpět šalotky, přidáme petrželovou nať a křenovou pastu nebo nastrouhaný křen, prohřejeme a dochutíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.