Drcené ředkvičky v nálevu

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
20 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ředkvičky omyjeme, očistíme, položíme na prkénko a paličkou na maso trochu nadrtíme. Do mísy nalijeme sojovou omáčku, ocet, přisypeme cukr a promícháme, aby se cukr rozpustil. Přilijeme oba oleje, vodu, přidáme prolisovaný česnek, podle chuti dosolíme, promícháme a do nálevu vložíme ředkvičky.
  • 2
    Před podáváním necháme marinovat v lednici aspoň půl hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.