Drcené ředkvičky v nálevu
10 min.
Ingredience
- 200gramůŘedkvička
- 50mililitrůOmáčka sójová
- 40mililitrůBalsamico ocet
- 20mililitrůOlej sezamový
- 20mililitrůOlej slunečnicový
- 1stroužekČesnek
- 3gramySůl
- 150mililitrůVoda pitná
- 50gramůCukr moučkový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
20 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
29 g
Postup přípravy
- 1Ředkvičky omyjeme, očistíme, položíme na prkénko a paličkou na maso trochu nadrtíme. Do mísy nalijeme sojovou omáčku, ocet, přisypeme cukr a promícháme, aby se cukr rozpustil. Přilijeme oba oleje, vodu, přidáme prolisovaný česnek, podle chuti dosolíme, promícháme a do nálevu vložíme ředkvičky.
- 2Před podáváním necháme marinovat v lednici aspoň půl hodiny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.