Drožďová polévka

20 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
86 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
3 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
978 mg
Cukr
842 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli osmažíme na tuku, přidáme droždí a mícháme, dokud se nerozpustí. Poté zalijeme vodou - asi litr. Opepříme, osolíme a vaříme.
  • 2
    Do hrnku dáme vejce a zahustíme strouhankou.
  • 3
    Lžičkou nabíráme hromádky a dáváme je do vroucí polévky.
  • 4
    Povaříme 5 minut, nakonec dáme petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 4. 1. 2017
Drožďová polévka
Levná, rychlá dobrá polévka. Jen jsem dosolila směs strouhanky s vajíčkem. Příště dám přednost nudlím, ale určitě dobrý nápad, když nemáte nic poruce 🙂