Drožďové karbanátky s ovesnými vločkami

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
24 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovesné vločky promyjeme, dáme je do hrnce a zalijeme 1/2 litrem vody. Necháme je 15-20 minut namočené. Pak je scedíme a dáme do mísy.
  • 2
    Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, petrželovou nať omyjeme a pokrájíme nadrobno.
  • 3
    V pánvi na 2 lžicích másla zpěníme cibuli, pak na ni rozpustíme droždí a přimícháme vše k vločkám společně s majoránkou, kořením do na mleté maso, petrželkou, pepřem, česnekem, směs zahustíme grahamovou moukou a dosolíme podle chuti.
  • 4
    V pánvi rozpálíme sádlo, směs nabereme lžicí (vrchovatou) a karbanátky smažíme z každé strany dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.