Drůbeží roládky na jehle

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
21 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa omyjeme a osušíme, potom je rozkrojíme na plátky, aby se z nich daly balit malé rolky. Plátky lehce naklepeme, přidáme sůl a pepř. Na plátky klademe anglickou slaninu a maso stáčíme do roládek. Potom napichujeme na jehlu střídavě malou roládku, nakrájený žampion a silnější kolečko pórku. Takto naplněnou jehlu potřeme marinádou.
  • 2
    Špízy zpočátku mírně podusíme, potom otáčíme a opékáme ze všech stran.
  • 3
    Marináda: olej, chili olej, rozdrcený česnek, sójová omáčka, oregano.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.