Drůbeží salát s celerem a jablky
90 min.
Ingredience
- 100gramůCeler bulvový
- 1kusCitronová šťáva
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 250gramůDrůbeží maso pečené
- 1lžíceOlej stolní
- 1kusSůl
- 2kusyJablka
- 1lžičkaHořčice
- 1kusPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
5 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Upečené maso nakrájíme na tenké plátky nebo silnější nudle. Celer oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Oloupaná jablka bez jadřinců nakrájíme na kostičky, zakapeme citrónovou šťávou a smícháme s nastrouhaným celerem a nakrájeným masem. Všechno zalijeme nálevem, který si připravíme z oleje, octa, hořčice, soli a z mletého pepře.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.