Drůbeží vývar s plněnými těstovinami
35 min.
Ingredience
- 100gramůSýr Parmezán
- 115gramůTěstoviny Tortellini
- 30mililitrůVíno bílé
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1200mililitrůVývar drůbeží
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
14 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
272 mg
Postup přípravy
- 1Drůbeží vývar nalijeme do většího hrnce a přivedeme k varu. Přidáme trochu soli a pepře a vložíme těstoviny.
- 2Dobře zamícháme a znovu uvedeme do varu. Na nižší teplotu vaříme podle návodu na obalu těstovin. Během varu často promícháváme, aby se těstoviny důkladně provařily.
- 3Na konec přimícháme víno a podle chuti okořeníme.
- 4Vývar podáváme posypaný nastrouhaným parmazánem a jemně nakrájenými lístky petrželové natě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.