Drůbeží vývar s plněnými těstovinami

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
14 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
272 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží vývar nalijeme do většího hrnce a přivedeme k varu. Přidáme trochu soli a pepře a vložíme těstoviny.
  • 2
    Dobře zamícháme a znovu uvedeme do varu. Na nižší teplotu vaříme podle návodu na obalu těstovin. Během varu často promícháváme, aby se těstoviny důkladně provařily.
  • 3
    Na konec přimícháme víno a podle chuti okořeníme.
  • 4
    Vývar podáváme posypaný nastrouhaným parmazánem a jemně nakrájenými lístky petrželové natě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.