Dubáček se sýrem a čočkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
580 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
10 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou čočku uvaříme doměkka, scedíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Dubáček omyjeme a natrháme na kousky, rukolu očistíme a omyjeme.
  • 3
    Smícháme 3 lžíce vody, balsamico, olej, sůl a pepř. Do zálivky vmícháme oloupanou, jemně nasekanou cibuli.
  • 4
    Kozí sýr nakrájený na plátky protáhneme rozšlehaným vejcem a obalíme v polovině nasekaných nebo nastrouhaných mandlí. Krátce opečeme pod grilem.
  • 5
    Dubáček, rukolu, uvařenou čočku a sýr upravíme na talíře, pokapeme zálivkou a posypeme zbylými ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.