Dušená makrela se zeleninou

100 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
19 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme sůl s novým kořením a hřebíčkem, směsí důkladně potřeme ryby a necháme cca 60 minut odležet. Poté zlehka orestujeme na rozpáleném oleji a vyjmeme.
  • 2
    Na oleji pak osmahneme cca 1 minutu kmín a hořčičné semínko, přidáme nakrájenou cibuli, bobkový list a nasekanou feferonku. Promícháme, vložíme maso, všechnu ostatní nakrájenou zeleninu a přidáme hrách. Ochutíme cukrem, solí a podlijeme horkou vodou. Udusíme doměkka a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.