Dušená mrkev s brambory a skořicí

50 min.
Polsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
11 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev a brambory škrabkou očistíme. Mrkev nakrájíme na kolečka a brambory na kousky. V pekáči zahřejeme máslo, dáme do něho brambory a mrkev. Cukr smícháme spolu s kari kořením, skořici, solí a pepřem. Posypeme povrch brambor a mrkve. Nakonec citron nakrájíme na tenké plátky, které naskládáme na zeleninu. Vše podlijeme vodou. Naplněný pekáč vložíme do nahřáté trouby a pečeme do změknutí zeleniny.
  • 2
    Těsně před dokončením jídlo posypeme nasekaným koprem. Vrátíme na pár minut do trouby, a poté vytáhneme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.