Dušená tykev s rajčaty
55 min.
Ingredience
- 700gramůTykev
- 200gramůRajčata
- 50gramůOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 1stroužekČesnek
- 120mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou tykev nakrájíme na kostičky a vložíme do kastrolu. Pokryjeme ji oloupanými, na plátky nakrájenými rajčaty, nasekanou petrželkou a utřeným česnekem. Každou vrstvu osolíme a opepříme. Vše zakapeme olejem, přilijeme trochu vody a dusíme.
- 2Během dušení zeleninou nemícháme, kastrolem jen občas potřeseme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.