Dušená zelenina s kukuřicí

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
8 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté cukety nakrájíme na plátky, fazolky překrojíme. Kukuřičné klasy očistíme a povaříme v osolené vodě asi 15 minut. Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kostky.
  • 2
    Na rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme cukety, fazolky a očištěnou nasekanou feferonku. Vše krátce osmahneme, vmícháme rajčata, na kolečka nakrájenou vařenou kukuřici a rajčatový protlak. Osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Pod pokličkou dusíme 20-30 minut, podle potřeby podlijeme trochou vody.
  • 3
    Při podávání pokrm ozdobíme snítkou čerstvého oregana.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.