Dušená zelenina s vepřovými panenkami

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
464 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
13 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
10 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory a mrkev nakrájíme na kostky. Omytou kapustu nakrájíme na nudličky, očištěný pórek na kolečka. Oloupanou cibuli jemně pokrájíme a necháme zesklovatět na oleji.
  • 2
    Maso omyjeme, osušíme a rozkrájíme na kostky. Přidáme k cibuli a zprudka opečeme po všech stranách. Vmícháme zeleninu s bramborami, osolíme, opepříme a za častého míchání asi 5 minut opékáme. Zalijeme vývarem a zvolna dusíme pod pokličkou 30 - 35 minut.
  • 3
    Dušenou zeleninu s masem dochutíme Vegetou, upravíme na talíře a posypeme nasekanou petrželkou.
  • 4
    Podáváme s celozrnným chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.