Dušené brambory s mrkví a pórkem

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na másle osmahneme očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev a očištěný, na kolečka nakrájený pórek. Přisypeme oloupané, na kostky nakrájené brambory, podlijeme trochou vody, osolíme a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka.
  • 2
    Před koncem dušení odstraníme pokličku a necháme vydusit přebytečnou tekutinu. Nakonec pokrm okořeníme špetkou muškátu.
  • 3
    Na talíři ozdobíme každou porci nasekanou pažitkou a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.