Dušené drůbeží žaludky na žampionech
45 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKari koření
- 1lžičkaOregano sušené
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 250gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 500gramůŽaludky drůbeží
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 700mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Žaludky očistíme, vykrájíme tvrdé části a rozpůlíme.
- 2V rendlíku na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme žaludky, sůl, pepř, papriku, kari koření, oregano a orestujeme. Poté je podlijeme vodou a pod poklicí za občasného míchání dusíme. Když jsou žaludky poloměkké, přidáme zeleninu a dál dusíme. Asi po 10 minutách přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony a dusíme ještě asi 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.