Dušené drůbeží žaludky na žampionech

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žaludky očistíme, vykrájíme tvrdé části a rozpůlíme.
  • 2
    V rendlíku na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme žaludky, sůl, pepř, papriku, kari koření, oregano a orestujeme. Poté je podlijeme vodou a pod poklicí za občasného míchání dusíme. Když jsou žaludky poloměkké, přidáme zeleninu a dál dusíme. Asi po 10 minutách přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony a dusíme ještě asi 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.