Dušené fazole s plísňovým sýrem a šalvějí

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2470 kcal
Bílkoviny
140 g
Tuky
35 g
Sacharidy
335 g
Vláknina
110 g
Cukr
44 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole vyndáme z konzervy a propláchneme.
  • 2
    Nakrájíme na jemno, cibuli, mrkev, celer a osmahneme na oleji až změknou.
  • 3
    Vmícháme nasekaný česnek, houby, vlijeme rajčata i s nálevem a necháme chvíly povařit. Přidáme fazole, vývar, sůl, pepř, několik lístků šalvěje a vaříme 20 minut.
  • 4
    Občas promícháme. Vložíme kousky sýra a necháme rozpustit. Podáváme s kukuřičnou kaší, rýží nebo šťouchanými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.