Dušené hovězí na víně s uzeným masem

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
28 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli osmahneme do zlatova na rozpáleném oleji. Vložíme na tenké plátky pokrájený česnek, promícháme a přidáme na silnější proužky nakrájené maso. Opečeme, přilijeme protlak, kečup, osolíme, opepříme. Zalijeme vínem, vodou, promícháme a pod pokličkou dusíme do poloměkka.
  • 2
    Následně přidáme oloupané a na malé kousky rozkrájené brambory s uzeným masem. Vše podusíme do měkka, nakonec posypeme oreganem a stáhneme ze sporáku. Rozdělíme podle porcí na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.