Dušené lišky

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
96 mg
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lišky očistíme, větší kusy rozkrojíme a opláchneme pod tekoucí vodou. Necháme je okapat.
  • 2
    Na sádle či másle krátce podusíme oloupaný stroužek česneku a pak jej vyndáme. Přidáme houby a dusíme dokud nejsou měkké a šťáva je z nich vydušená.
  • 3
    Ochutíme solí, bílým pepřem, přidáme petrželku a podáváme.
  • 4
    Můžeme podávat jako přílohu k masu nebo jako náplň do vaječných omelet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.