Dušené mušle se šafránem a bílým vínem

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
25 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mušle propláchneme pod studenou vodou; ty, co se nezavřou po poklepání nebo jsou rozbité, vyhodíme.
  • 2
    Ve velkém rozpáleném hrnci zlehka osmažíme cibulku, přidáme mušle, víno a promícháme, vaříme pod pokličkou 4 minuty.
  • 3
    Přidáme šlehačku, nasekanou petrželku a šafrán, osolíme, opepříme a povaříme ještě 2 minuty nezakryté.
  • 4
    Podáváme s ciabattou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.