Dušené pikantní hovězí s divokými houbami

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky 2x2 cm dáme do mísy a poprášíme moukou.
  • 2
    V hrnci opečeme na oleji maso 2-3 minuty dohněda, poté vyndáme a nasypeme malé cibulky a pancettu, dusíme 5 minut, občas promícháme.
  • 3
    Do hrnce přidáme houby a česnek nasekané nahrubo a mrkev nakrájenou na malé kostičky. Dusíme 5 minut, přilijeme víno a necháme provařit.
  • 4
    Maso vrátíme do hrnce, přidáme protlak, promícháme a přilijeme vývar.
  • 5
    Přidáme bobkový list a rozmarýn, přiklopíme a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C 20 minut. Poté sundáme pokličku a necháme v troubě ještě 5 minut.
  • 6
    Osolíme, opepříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.