Dušené rybí filé
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 20gramůMáslo čerstvé
- 3lžíceOlej stolní
- 10gramůPetržel - nať
- 4kusyRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyCitrony
- 2stroužkyČesnek
- 800gramůFilé z aljašské tresky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Porce filé osolíme, zakapeme citronovou šťávou a vložíme je do máslem vymazané ohnivzdorné mísy.
- 2Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek, přidáme sekanou petrželku a oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata. Krátce podusíme a přidáme k rybě. Osolíme, opepříme a poklademe plátky citronu.
- 3Dusíme pod poklicí v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.