Dušené rybí filé

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce filé osolíme, zakapeme citronovou šťávou a vložíme je do máslem vymazané ohnivzdorné mísy.
  • 2
    Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek, přidáme sekanou petrželku a oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata. Krátce podusíme a přidáme k rybě. Osolíme, opepříme a poklademe plátky citronu.
  • 3
    Dusíme pod poklicí v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.