Dušené rybí kófty

45 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
8 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu s jednou cibulí uvaříme v mírně osolené vodě. Poté maso rozemeleme, smícháme s nasekanou feferonkou, petrželkou, vejcem a strouhankou. Ze směsi vytvoříme knedlíčky a na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova.
  • 2
    Ostatní cibuli a česnek rozemeleme a smícháme se vším kořením. Krátce podusíme na tomtéž oleji, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, ochutíme solí a podlejeme trochou vývaru z masa. Dusíme až jsou rajčata měkká, vložíme osmažené knedlíčky a podusíme ještě 2-3 minuty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.