Dušené rybí kófty
45 min.

Ingredience
- 500gramůFilé rybí
- 3kusyCibule
- 1stroužekČesnek
- 1kusFeferony
- 1lžičkaKmín drcený
- 1lžičkaKari koření
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 1lžícePetržel kudrnka
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceStrouhanka
- 250gramůRajčata
- 1špetkaSůl
- 0,5lžičkaZázvor mletý
- 0,5lžičkaSkořice mletá
- 3lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
8 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Rybu s jednou cibulí uvaříme v mírně osolené vodě. Poté maso rozemeleme, smícháme s nasekanou feferonkou, petrželkou, vejcem a strouhankou. Ze směsi vytvoříme knedlíčky a na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova.
- 2Ostatní cibuli a česnek rozemeleme a smícháme se vším kořením. Krátce podusíme na tomtéž oleji, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, ochutíme solí a podlejeme trochou vývaru z masa. Dusíme až jsou rajčata měkká, vložíme osmažené knedlíčky a podusíme ještě 2-3 minuty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.