Dušené skopové na zelenině

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
24 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky skopového masa osolíme a opečeme na rozpáleném oleji dočervena. Kořenovou zeleninu a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky, dáme do hrnce spolu s masem, zalijeme vroucí vodou, osolíme a vaříme zakryté na mírném ohni 30 minut.
  • 2
    Přihodíme brambory nakrájené na malé kostky, růžičkovou kapustu a vaříme dalších 10 minut. Vmícháme protlak smíchaný s moukou, papriku a prolisovaný česnek, dosolíme a dovaříme 2 minuty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.