Dušené skopové na zelenině
80 min.

Ingredience
- 1000gramůSkopové výsekové
- 1kusCibule
- 5gramůPaprika mletá sladká
- 3stroužkyČesnek
- 150gramůMrkev kořen
- 150gramůCeler bulvový
- 150gramůPetržel kořen
- 400gramůBrambory
- 300gramůKapusta růžičková
- 20gramůMouka pšeničná hladká
- 1litrVoda pitná
- 21gramůSůl
- 50gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
24 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Plátky skopového masa osolíme a opečeme na rozpáleném oleji dočervena. Kořenovou zeleninu a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky, dáme do hrnce spolu s masem, zalijeme vroucí vodou, osolíme a vaříme zakryté na mírném ohni 30 minut.
- 2Přihodíme brambory nakrájené na malé kostky, růžičkovou kapustu a vaříme dalších 10 minut. Vmícháme protlak smíchaný s moukou, papriku a prolisovaný česnek, dosolíme a dovaříme 2 minuty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.